Onkohan jollain samanmoista ongelmaa käsitöiden suhteen kuin minulla?

Jokapaikka on täynnä aloitettuja ja puolivalmiita käsitöitä odottamassa että ne joskus valmistuvat. Yleensä aikaansaamattomuuteni lisääntyy vielä enemmän näin joulun alla kun haluaisia saada lahjaksi ajatelleensa kutimet ym valmiiksi hyvissäajoin ilman, että vielä viikkoa ennen joulua lähes kaikki ovat pahasti puolitiessään.

No onneksi näistä vastoinkäymisistä huolimatta jotain sentään tulee välillä valmiiksikin. mm tämä body on odottanut palasina jo muutaman kuukauden että saisin sen ommeltua valmiiksi. Kaava on 80cm (samankokoinen kuin meillä kaupasta ostetut 86cm vaatteet) ja otettu 1994 vuonna Suuressa Käsityölehdessä olleesta äitiyspakkaus-kaavaliitteestä. Siinä on myös paljon muuta kivaa ommeltavaa ja neulottavaa ;) huom! nepparien kiinnitykseen vaadittavan vasaran puuttumisen vuoksi body on vielä neppareita vailla .

 

Sitten nämä nykylangat, miten ne onkaan ihania! Vaikka yleensä tykkään tehdä kaikki kuvioinnit yms itse ja eri langoilla niin pari välityötä on tässä sivussa valmistunut valmislankojen jämistä; kun villasukat miula on aina hukassa (eli pikkusiskoni kylässä käydessään niitä ryövää) niin piti tehdä uudet sukat (Lanka muistaakseni 7-veikan linnut sarjan punatulkku) sekä yhdestä langanjämästä taiteiltu pannulappu, johon äiti ihastui värien vuoksi (7-veikan raita-lankaa).

 

 

Uusia valmistumisia odotellessa toivotan teille oikein rauhallista talven ja joulun odotusta!